Ταξίδια - Εκδρομές
info@kiriakidis-travel.gr
25210-35384
Διάρκεια: 03 Δεκ 2018 - 04 Δεκ 2018
Τοποθεσία: Ανδριανούπολη
Τιμή: 60 € / άτομο
Κάντε κράτηση!

1ή ημέρα: Δράμα – Αδριανούπολη (360 χλμ)

Αναχώρηση τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 14:30. Μέσω Εγνατίας οδού και κάνοντας μια μικρή στάση καθ’ οδόν άφιξη στα σύνορα των Κήπων. Διέλευση ελληνικών συνόρων, χρόνος ελεύθερος στα καταστήματα Duty free shop και Everest για καφέ και ψώνια διάρκειας 30 λεπτών και στη συνέχεια διέλευση τουρκικών συνόρων. Μετά το τέλος των απαραίτητων διαδικασιών αναχώρηση για την Αδριανούπολη. Άφιξη στη πόλη  μετά από 1:30 ώρα περίπου και πρώτη μας στάση το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια αναχώρηση για το κέντρο της πόλης όπου και θα έχετε ελεύθερο χρόνο για τις βόλτες σας στην αγορά και γεύμα εξ ιδίων. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο όπου θα μπορείτε να επισκεφτείτε το εμπορικό κέντρο ERASTA ή να απολαύσετε το υδρομασάζ, την πισίνα ή το χαμάμ του ξενοδοχείου εντελώς δωρεάν. Διανυκτέρευση.

2ή ημέρα: Αδριανούπολη – Δράμα (360 χλμ)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο ξενοδοχείο για ξεκούραση ή επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ERASTA και αναχώρηση στις 12:30 για μια βόλτα στην αγορά και για ψώνια στο κέντρο της πόλης και στις 15:00 αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες τελωνειακές διαδικασίες και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με υπερσύγχρονο πούλμαν του γραφείου μας
  • Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MARGI 5* πρωινό
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, γεύματα, προαιρετικές εκδηλώσεις, διαβατήρια, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Μονόκλινο + 15 ευρώ.